КОНТАКТИ

контакти

За контакти с нас и повече информация се обадете на посочените телефони или ни изпратете запитване като попълните онлайн формата. Ние ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок, за да обсъдим и започнем реализирането на Вашият проект.

Строителство до ключ! Изграждането на жилищни, административни, обществени, сгради, хотели, къщи. Това включва еднофамилни къщи, жилищни кооперации, жилищни комплекси, вили и вилни селища, къщи за гости, хотели, магазини, офис сгради, халета, промишлени цехове.

Всички строителни дейности, които предлагаме са строителство до ключ, строителство на къщи, изграждане на покриви, зидарски работи, изграждане на огради, машинни замазки, машинни мазилки, машинни шпакловки, машинно боядисване, хидроизолация.

Ние работим с квалифицирани специалисти, с висококачествена техника и съответно нуждите на нашите клиенти. Нашите цели са качествено строителство, коректност и бързина при изпълнение на зададения проект. Цената е важен определящ фактор за строителството на къщи, затова предлагаме конкурентни цени. Наш приоритет е както качеството на изпъление на проект, така и бързите срокове.

Нашите предимства и защо да изберете нас:

1.Имаме дългогодишен опит в сферата на строителството

2.Бързи срокове за изпълнение на проектите

3.Предлагаме конкурентни цени

4.Използваме само висококачествени материали

5.Висококвалифицирани, мотивирани и проверени специалисти

6.Отлични крайни резултати

7.Комплексност на обслужването – можем да удовлетвори потребностите Ви в сферата

За информация и оферти, изпратете ни запитване и ние ще се свържем с Вас.

изпрати запитване

7 + 3 =

(+359) 876 90 80 80

office@nova-building.com