ДЕЙНОСТИ

дейности

Строителни дейности на фирмата

Дейностите, които предлагаме са: строителство до ключ, строителство на къщи, изграждане на покриви, зидарски работи, изграждане на огради, машинни замазки, машинни мазилки, машинни шпакловки, машинно боядисване, хидроизолация.

Фирмата има дългогодишен опит в сферата на строителство, разполага с квалифициран технически персонал, гарантира срочно и качествено изпълнение на поетите обекти и всички видове дейности. Ние ще изготвим оферта за груб строеж на жилищни сгради и къщи както и оферта “до ключ” съобразявайки се изцяло с нуждите и желанията на нашите клиенти.

Екипът на компанията се състои от високо квалифицирани експерти в областта на строителството и ремонтната дейност. Компанията прилага най-високите стандарти и изисквания за съвременно модерно строителство. Инвестира в нови технологии и строителни материали с дългогодишна гаранция, осигуряващи максимална енергийна ефективност.

Ние се стремим да удоволетворим нуждите и всички изисквания на нашите клиенти. За нас е важно и съотношението качество цена при всеки един проект. 

Строителство до ключ

Строителство на къщи

Изграждане на покриви

Зидарски работи

 

Изграждане на огради

Машинни замазки

Машинни мазилки

 

Машинни шпакловки

 

Хидроизолация

 

Мегатрон Обмазка 5кг, 15кг

Хидроизолацията на бетонни, тухлени и каменни повърхности, гипсови елементи.

Хидроизолация

 

Мегатрон Проникващ 5кг, 15кг

Хидроизолация проникваща за бетонни конструкции.

Хидроизолация

 

Хидрофобизатор К

Защита на тухли, камъни, мазилки, инжекционен материал.

(+359) 876 90 80 80

office@nova-building.com